DOMOV / VITAMINI, MINERALI, PREHRANSKI DODATKI / ŠVICARSKI ZELIŠČNI BALZAMI / HOT BALM (VROČ BALZAM)

HOT BALM (vroč balzam)

8 švicarskih zelišč + Vitamin A in E

HOT Balm ima dolgotrajen in blag topel učinek. Pomaga zmanjšati bolečine v hrbtu, sklepih, kosteh in mišicah. Izboljšuje krvni obtok in deluje proti vnetju. HOT Balm se lahko uporablja za seve, zvine, modrice in športne poškodbe. Lahko lajša revmatične bolečine.

HOT Balm pomaga ljudem, ki se ukvarjajo s športom, da sprostijo preobremenjene mišice. Gel se hitro absorbira v koži zaradi svoje tekoče formule.

Vitamina A in E imata zaščitni učinek na kožo.

  • Učinek segrevanja

  • Protivnetno

  • Bolečine v hrbtu, sklepih in mišicah

  • Revmatična bolečina

  • Sevi, zvini, športne poškodbe

  • Sprostitev preobremenjenih mišic

INDIKACIJE

Danes veliko ljudi različne starosti trpi zaradi obrabe kosti.

Preprost razlog: prekomerna telesna teža in pomanjkanje gibanja.

 

Sklepi so izjemno obremenjeni, začne se razvijati artroza. Seveda se to lahko zgodi tudi ljudem, ki se ukvarjajo z veliko športa in zato prekomerno obremenjujejo svoje sklepe. Na podlagi vseh teh dejstev je bistvenega pomena začeti v mladosti s potrebno preventivo, da bi se staranje okostja odložilo tako dolgo, kot je mogoče.

Švicarski zeliščni balzami vsebujejo najpomembnejše osnovne snovi in učinkovine rastlinskih izvlečkov, ki se lahko uporabljajo za zdravljenje obstoječih bolezni na optimalen način.

HOT Balm ima dolgotrajen in blag topel učinek. Pomaga zmanjšati bolečine v hrbtu, sklepih, kosteh in mišicah. Izboljšuje krvni obtok in deluje proti vnetju. HOT Balm se lahko uporablja za seve, zvine, modrice in športne poškodbe. Lahko lajša revmatične bolečine. HOT Balm pomaga ljudem, ki se ukvarjajo s športom, da sprostijo preobremenjene mišice. Gel se hitro absorbira v koži zaradi svoje tekoče formule. Vitamin A in E imata zaščitni učinek na kožo.

 

Priporočljivi produkti

MM SURGICAL d.o.o

Galjevica 81

1000 Ljubljana

Slovenija

Tel: +386 1 236 21 56

Fax: +386 1 436 00 39

E-pošta: mm.surgical@siol.net

web: www.mmsurgical.si

 

Politika zasebnosti